Lady Line Seinäjoki

Sain kunnian päästä Lady Line Seinäjoelle laittamaan elämääni kuntoon. Teimme palvelusopimuksen, johon kuuluu

  • kokonaisvaltainen treeniopastus
  • ryhmäliikunnat
  • sali
  • personal trainerin kanssa ohjatut treenit
  • ruokavalio
  • infrapunasauna sekä solarium!

Saan joka viikolle oman suunnitelman, mitä noudattaa. Toivon myös pystyväni tähän, enkä lipsu ja lipeä vastuusta. Nyt olen tällä viikolla kävellyt joka päivä noin 5km pellolla.

Lady Line Seinäjoki

Lady Line Seinäjoki

Minulla on Suunto Spartan Trainer-kello, josta on hyvä seurata kulutusta, unta yms. Oikein hifistelyvehje siis; mistä lie olen tämän edes saanut, voittanut vissiin jossain arpaisissa ja nyt löysin kaapin perältä.

Lady Line Seinäjoki

Lauantaina 24.11. uskaltauduin ensimmäistä kertaa salille. Christian oli kuskina, koska aamulääkkeiden jälkeen on aina vähän pöllähtänyt olo. Kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa Bodybalance-tuntia. LadyLinen sivuilla BodyBalancea kuvaillaan näin “Rentouttava ja harmoninen tunti, joka yhdistelee yogan, tai chin ja pilateksen liikeitä.

BodyBalance parantaa liikkuvuutta, tasapainoa ja voimaa. Rentoutumisen ja fyysisen hyvinvoinnin lisäksi tunti keskittyy myös psyykkiseen hyvinvointiin. Sopii hienosti myös raskaana oleville.” Tunti tehtiin joogamaton päällä, ohjaajana oli Pauliina. Mukava tunti, huomasin että kireyksiä on ympäri kroppaa eikä mikään oikein taivu sinne mihin pitäisi.

Ja oikea jalka oli edellä silloin kun olisi pitänyt olla vasen ja toisinpäin. Tunnin aikana keskisyke oli 104bpm ja kulutin 474kcal. Tämä oli juuri sitä mitä tarvitsin. Lempeää kehon avaamista, venytystä ja rentoutusta. Otan tämän ehdottomasti kyllä viikko-ohjelmaan mukaan.

Lady Line Seinäjoki

Kotiintulon jälkeen kävin vielä kävelyllä koiran kanssa pellolla, 4,4km, keskisyke 134bpm ja kulutettuna 954kcal. Ei kyllä tuntunut siltä, että olisin “treenannut”, mutta insinöörinä kaikkien lukemien ja tilastojen tekeminen on vaan niin ihanaa!

Lady Line Seinäjoki

Haha, en tajua miten näytän näin innostuneen sekavalta treenin jälkeen 😀

Tästä on hyvä jatkaa <3

 

Facebookissa blogin sivut https://www.facebook.com/stormlandblog/

Oma Facebook: https://www.facebook.com/veera.storm

Instagram https://www.instagram.com/veerastorm

Minulle voi laittaa viestiä sähköpostilla stormveera(at)gmail.com tai Facebookin kautta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *