Lisää seksiä!

Eilinen Seksiä?-postaus keräsi Facebookin puolella paljon kommentteja ja lukijoitakin on käynyt blogissa ennätysmäärä! Kyllähän mä tiesin, että seksi myy, mutta silti vähän yllätti. En kuitenkaan kertonut seksistä oikeastaan mitään, kerroin vaan että sitä on hankala nykyään harrastaa!

Moni on ollut huolissaan, että onko meillä omaa aikaa ja ehditäänkö ollenkaan heiluttamaan peittoa. No ehditään, ainakin lakananvaihtopäivinä peitto heiluu terassilla. ( HEHEHEEH vitsi).

Onko sitä seksiä synnytyksen jälkeen?

Suoraan sanottuna. Joo kyllä me pannaan. Ei enää joka päivä niinkuin ennen, mutta useamman kerran viikossa. Synnytyksestä oli mennyt viikko, kun kokeiltiin ekan kerran. Oltaisiin varmaan kokeiltu aikaisemminkin, mutta piru vie kun oltiin sairaalassa!

Minä toivuin synnytyksestä todella nopeasti ja kaipasin läheisyyttä. Voi miten ihanalta se ensimmäinen kerta tuntui, kun ei enää ollutkaan iso maha tiellä vaan pääsi ihan toisen lähelle. Rakkaus oli todella vahvasti mukana, tuli ihan sellainen ällösöpö rakkausromaanin seksikohtaus-olo.

Olin etukäteen pelännyt, että muutun synnytyksessä fyysisesti niin paljon, että mikään ei enää tunnu samalta tai pahimmassa tapauksessa ei miltään. Onnekseni synnytys oli helppo ja kiva kokemus, josta ei jäänyt mitään fyysisiä muutoksia, tikkejä taisi tulla jopa kaksi.

Seksi parisuhteessa

Seksi on aina ollut meidän parisuhteelle tärkeää. Päivittäin ja joskus useamminkin. Ilmeisesti tämän myös kaikki tutut tietää, kun häissä olleessa tietokilpailussa oli kysymys ”Mitä hääpari harrastaa yhdessä päivittäin?”. 90% vieraista vastasi seksiä ja yksi ilmeisen siveellinen vieras, että käyvät koiran kanssa lenkillä. Minulle henkilökohtaisesti seksi on ollut aina iso osa elämää.

Jos parisuhteessa ei ole seksiä, ei ole (kohta) sitä parisuhdettakaan. En voi ymmärtää naisia (tai miehiä, näitä on tullut enemmän vastaan), jotka pihtaavaat puolisoltaan seksiä. Seksillä kiristetään, piparia annetaan pahimmassa tapauksessa miehelle palkinnoksi oikeanlaisesta käytöksestä.

En tajua. Helpoimmalla pääsee, kun heittäytyy itse mukaan leikkiin vaikka ei heti huvittaisikaan. Jokainen voi varmasti vannoa, että suurimman osan kerroista seksi tuntuu IHANALTA vaikka aluksi ei olisi niin huvittanutkaan. Tietysti fyysiset rajoitteet, kivut yms erikseen.

Mutta näin niinkun normaalissa elämässä. Meillä on usein niin päin, että minä olen se joka vonkaa ja houkuttelee että eikö voitais, voitaisko, ihan vähän pliis! Eikä Chrisu ole koskaan aiheesta kiinnostuttuaan lopputuloksesta valittanut…

Parhaimmillaan seksi illalla puhdistaa mielen ja kehon. Rentouttaa ja orgasmi tuo paremman unen. Jos ei jaksa kunnolla panna, niin pitäkää edes kädestä kiinni ja pussailkaa. Halatkaa ja nuuhkikaa sen toisen tuoksua.

Miten ihana kumppani sulla on siinä vieressä, ihminen, johon oot rakastunut ja jonka kanssa olet päättänyt vuoteesi jakaa. Fyysinen ja henkinen yhteys kulkevat käsi kädessä ja vahvistavat toisiaan.

Hääyönä meillä ei muuten ollut seksiä! Eräs toinen pariskunta kyllä lainasi meidän sänkyä ja veteli menemään antaumuksella. Että thanks vaan vieläkin kaverit! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.