Miten meistä tuli me? Rakkaustarina osa 1

Minä rakastan rakkaustarinoita. Erityisesti niitä tarinoita, joissa rakkaus on tullut yhtä suurena yllätyksenä kuin Anneli Jäätteenmäelle faksi, yllättäen ja pyytämättä. Siksi haluan jakaa meidän tarinan. Ja pyrkiä välittämään sen tunneskaalan, mikä on kummankin vallannut tapaamisen jälkeen. Tässä meidän rakkaustarina. Tai ainakin pieni alkuosa siitä.

Meidän rakkaustarina alkoi pari vuotta sitten. Lyhyt aika, mutta niin paljon ollaan jo yhdessä koettu, että tuntuu kuin oltaisiin oltu yhdessä aina. Jollakin tavalla ollaan kasvettu aikuisiksi yhdessä tämän parin vuoden aikana. Kuullaan usein, että ollaan niin ihania ja söpöjä. No me ollaan omastakin mielestämme ihania! Ja tosi rakastuneita. Meillä on sopimus, että joka päivä pitää vähintään kerran kertoa rakastavansa. Ja aina aamulla ensimmäisenä ja illalla viimeisenä pitää pussata. Myös aina lähtiessä ja palatessa pitää pussata. Ja oikeastaan aina kun siltä tuntuu niin pitää pussata.

Stormland rakkaustarina

Parisuhteessa parhaan kaverin kanssa

Ollaan Christianin kanssa toistemme parhaat ystävät. Yksi ilta aloin vollottamaan ihan siitä liikutuksesta, kun puoliunessa kuulin Chrisun sanovan ”sä oot kyllä mun paras kaveri”. Parisuhteen rakentaminen on ollut helppoa, kun ollaan myös parhaita ystäviä. Tehdään melkein kaikki asiat yhdessä, jos ei tehdä, niin ainakin toisen mielipidettä on kysytty, ja toisinaan myös kuunneltu. Hääpuheessa pappi käytti Christianin sanoja ”parhaat bileet on kahdestaan”.

Minä tapaan työssäni päivittäin todella paljon ihmisiä ja olen myös sosiaalisessa mediassa todella aktiivinen. Tästä syystä on edes se tunti päivästä ihanaa olla ihan vain kaksin. Joskus kahdenkeskinen aika menee siihen, että valitetaan paskasta päivästä toisillemme, joskus taas ollaan ihan hiljaa ja istutaan vaan vierekkäin. Joka päivä meistä kumpikin tietää, miten toisen päivä on mennyt.

Alla olevissa kuvissa otteita siitä, mitä me tehdään kaksin. Esimerkiksi vietetään pikkujouluja, joihin luonnollisesti tein Facebook-kutsun ja joissa arvottiin osallistujien kesken lahjapaketit yms. Kutsuttujen listalla oli ainoastaan Christian. Viime kesänä tein muutamia työhommia heppatallilla, tässä ajellaan yhdessä mönkijällä hevosia juottamassa.

Stormland rakkaustarina Stormland rakkaustarina

 

No miten me sitten tavattiin?

Minulla on takana pari todella pahasti epäonnistunutta parisuhdetta. Pari vuotta sitten olin aivan täysin menettänyt uskoni siihen, että jossain on joku, jonka kanssa voisin oikeasti olla onnellinen ilman jatkuvaa ahdistusta. Vaikka olen aina suuresti rakastanut miehiä, niin juuri ennen meidän tapaamista olin aivan kyllästynyt jokaiseen miesrodun edustajaan. Olin sitä mieltä, että miehet kelpaavat juuri ja juuri seksiin, jos siihenkään.

Eräänä kesäkuun alkupään viikonloppuna olin jostain syystä suostunut kuskiksi kavereiden bändille Suomen paskin bändi-kilpailuun Helsinkiin. Ennen tätä olin ollut kuskina yhden kerran juuri kortin saatuani vuonna 2003 ja vannonut, että koskaan en enää humalaisia ajeluta minnekään.

Tiesin, että olimme menossa Itäkeskukseen ystäväni opiskelukaverin luokse. Jossain vaiheessa tuli puheeksi, että myös tämän ystävän poika on mahdollisesti paikalla. Ensimmäinen ajatus oli, että voi apua, tällainen rymyjengi on menossa yöpymään ja siellä on mahdollisesti lapsi paikalla!

Asia jäi sikseen ja päästiin 7 tunnin matkan jälkeen (monen pysähdyksen ja välikeikan seurauksena) Helsinkiin ja bändillä oli jo suhteellisen kova kiire keikkapaikalle.

Auto saatiin epämääräisille ohjeilla parkkiin ja minä totesin, että nyt olen vapaalla loppuillan. Majoituspaikan parkkipaikalla vastaan saapasteli aivan helvetin itseään täynnä oleva ruotsia mongertava jumalaisen komea mies ja minä mietin, että kukahan tuo sankari luulee olevansa.

Koko ihmisen olemus samalla ärsytti ja kiehtoi. Kuka voi oikeasti vastustaa kaksimetristä ruskesilmäistä suomenruotsalaista? En minä ainakaan. Ainoastaan jalassa olevat aivan kauheat verkkarit vähän veivät viehätystä pois. En muista, osasinko edes esitellä itseäni, kun tämä ilmestys tuli luoksemme ja kysyi, että olimmeko kenties hänen äidilleen tulossa. Saatoin jopa vähän hihittää.

Kävi ilmi, että majoituspaikassa käymässä oleva ”poika” ei ollutkaan mikään pieni poika, vaan ihan aikuinen mies. Ihana Christian. Voi että kuinka se olikaan samalla niin ärsyttävä ja ihana. Rakastuin heti. Seuraavana päivänä lähetin ystävälleni viestin, että löysin mun tulevan aviomiehen ja minusta tulee rouva Storm. Hieman se vaati töitä, mutta tavoite tuli saavutettua!

Stormland rakkaustarina

Seuraavassa osassa kerron vähän lisää tuosta meidän ensitapaamisesta ja sen jälkeisistä viikoista. Kahdessa viikossa tapaamisesta olin käytännössä muuttanut elämäni aivan päinvastaiseen suuntaan, kuin mihin se oli siinä vaiheessa ollut menossa.

1 thought on “Miten meistä tuli me? Rakkaustarina osa 1”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.