Miten meistä tuli me? Rakkaustarina osa 2

Rakkaustarina osa 1 sai paljon palautetta ja toivottiin, että saisi lukea mahdollisimman pian myös seuraavan osan! Viimeksi kirjoitin meidän ensikohtaamisesta ja tunnemyrskystä, mikä ainakin omalla kohdallani alkoi välittömästi ja jatkuu edelleen.

Stormland rakkaustarina osa 2

Jotkut kekkerit Hartwallilla

Iskin siis silmäni Christianiin heti. Voi että kuinka se olikaan samalla niin ärsyttävä ja ihana. Kysyin hetken juttelun jälkeen, että josko hän lähtisi meidän kanssa katsomaan keikkaa.  Vihjasin myös, että jos lähdet, niin vaihtaisitko pliis vaatteet vähän tyylikkäämpiin.

Tässä kohtaa taisin saada osakseni ensimmäisen silmien pyörittelyn. Tuleva aviomies kuitenkin päätti kiltisti totella, vaatteet vaihtui ja baariin lähdettiin. Odoteltiin ulkona kyytiä, kun Christian kutsui minut luokseen Tuusulaan parin viikon kuluttua, kun olin muutenkin tulossa pääkaupunkiseudulle. Tässä vaiheessa tiesin, että meistä tulee jotain. Jos ei muuta, niin ainakin kiihkeä yksi yö.

 

Stormland rakkaustarina osa 2

Tämä on ensimmäinen julkinen kuva meistä Chrisun FB:ssä

Parhaat bileet on kahdestaan

Baarissa laitettiin heti iso vaihde silmään ja bailattiin oikein antaumuksella. Tästä illasta lähtien ollaan todettu, että parhaat bileet on kahdestaan. Ilman toista ulos lähteminen vaan on jotenkin tosi booring, yhdessä meillä on aina hauskaa ja meno välillä jotain aivan älytöntä.

Jossain vaiheessa iltaa Chrisu oli soittanut äidilleen, että nukkumajärjestelyt menee uusiksi ja hän haluaa nukkua mun vieressä ja mielellään suljettujen ovien takana. Ok, tämä sopi minulle paremmin kuin hyvin! Koko ilta ihanasti pussailtiin ja otettiin drinksuja. Pussaillaan edelleen tosi paljon, kymmeniä kertoja päivässä ja ihan joka paikassa. Onko muut kovia pussailemaan?

Keikan loppumiseen ja meidän bändin kakkossijaan pettyneinä karattiin kahdestaan karaokebaariin, jossa herra Storm yllätyksekseni lauloi itsekin. Ja lauloi vielä ihan kivasti! Karaokebaarit on siis heti alusta saakka olleet täysin meidän juttu. Tuskin maltan odottaa, että päästään yhdessä iltaa viettämään taas pitkän ajan jälkeen.

Yö vietettiin yhdessä ja aamulla ilmoitin muulle seurueelle, että voivat lähteä minun autollani takaisin Seinäjoelle, minä tulen junalla perässä sitten kun ehdin. Tässä vaiheessa olin päättänyt, että minusta tulee rouva Storm ja laitoinkin ystävälleni viestin, että nyt kävi näin ja olen aivan rakastunut!

Nopea Helsingin reissu kestikin sitten 3 päivää. Tiistaina työt pakottivat palaamaan takaisin pohjoisen suuntaan. Ikävä mikä kotona iski, oli aivan valtava. Pyörin ympäri taloa sydänlasit silmillä ja tuijottelin puhelinta. Mulla on tallessa meidän ensimmäiset viestit, naureskelen niille tasaisin väliajoin.

Jos en olisi ollut niin huurupäisen rakastunut, olisin varmasti unohtanut koko miehen. En tiedä mikä siinä niin kolahti, mutta edelleen kolahtaa joka päivä.

Nopeat liikkeet on näyttäviä

Yhteen muutettiin noin 2 viikkoa tapaamisesta, ensin muka vain ”kämppiksinä”. Minä laitoin oman Pirkanmaalla sijaisevan omakotitaloni vuokralle ja muutin Chrisun poikamiesboksiin Tuusulaan. Koko kesä leikittiin, että ollaan vaan kavereita eikä tässä ole mistään vakavasta kyse. Vaikka olin aivan rakastunut, niin joku veti varovaiseksi. Kesä kierrettiin festareita, yövyttiin hotelleissa, pussailtiin ja juotiin valtavat määrät Proseccoa.

Stormland rakkaustarina osa 2

Provinssirock 2016

Stormland rakkaustarina osa 2

Mr. Storm esittelee kesän 2016 festarimuotia

Oltiin niin toisissamme kiinni, että suurinpiirtein unohdettiin muun maailman olemassaolo. Jossain vaiheessa totesin Christianille, että nyt on hänen aikansa päättää, että jatketaanko tätä ”ollaan muka vaan kämppiksiä”-pelleilyä vai myönnetäänkö nyt vain, että loppuelämän kumppani löytyi ja ihanaa on ja rakastetaan kumpikin toisiamme aivan järjettömästi. Arvaat varmaan kuinka siinä kävi.

Rakkaustarina osa 3 julkaistaan 2 viikon kuluttua ja kertoo meidän asuntokaupoista ja siitä, kun ymmärrettiin konkreettisesti, mitä tarkoittaa sanonta ”Rakkaus kantaa läpi vaikeiden aikojen”.

Pussatkaa puolisoitanne! Tai itseänne, koska ollaan kuitenkin kaikki aika tosi ihania tyyppejä!

 

Stormland rakkaustarina osa 2

Puspus <3

2 thoughts on “Miten meistä tuli me? Rakkaustarina osa 2”

  1. Ihana tarina. 🙂 Nopeat liikkeet todellakin ovat näyttäviä. Mutta joskus sen vaan tietää, että tässä se nyt on.

    Rakkaus todellakin kantaa läpi vaikeiden aikojen, toisinaan jopa raahaa perässään. Onnea jatkoonkin. ♥

    1. Kiitos <3 Tämä on kyllä ilmeisesti sitä tosirakkautta, mitä kaikissa hömppäkirjoissa ja -elokuvissa hehkutetaan. Nyt vielä vanhemmuus tuntuu meitä entisestään lähentäneen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.