Miten meistä tuli me? Rakkaustarina osa 3 Häät

Lupasin edellisessä rakkaustarinapostauksessa kirjoittaa meidän asuntokaupoista ja siitä, miten tajuttiin, että rakkaus kantaa läpi vaikeiden aikojen. Siirsin tämän postauksen nyt kuitenkin osaksi 4, koska halusin kirjoittaa meidän HÄÄPÄIVÄSTÄ! Ja tästä tulikin sitten hyvin kuvapainotteinen postaus.

Tänään on tasan vuosi siitä, kun sanoimme Tahdon ja meistä tuli aviopuolisot. Tänään kun vietetään ensimmäistä hääpäivää, vietetään samalla meidän pienen Pampulan ristiäisiä ja minun ensimmäistä äitienpäivää. Päivä on siis täynnä isoja tunteita, onnenkyyneleitä, liikutusta ja rakkautta.

Lue myös tämä: Miten meistä tuli me – rakkaustarina osa 1

Me mentiin kihloihin joulukuussa 2016. Kosinta oli yltiöromanttinen. Olin baari-illan jälkeen vessassa ja Christian oli mennyt oven (tai siis verhon, meillä oli vessan ovena verho yli vuoden) taakse polvilleen. Olin kuulemma ollut vessassa liian kauan, ja polvet oli jo ehtineet puutua.

Muistan, kun tulin vessasta eteiseen ja näin Chrisun polvistuneena sormus kädessään, oli ensimmäinen reaktio oli itkuun purskahtaminen. Olin mä osannut kosintaa odottaa jo, mutta siinä tilanteessa se tuli kyllä aivan puskista! Luonnollisesti kosintaan suostuin ja juhlistettiin asiaa sitten ottamalla kotona vielä yhdet drinksut ja menemällä nuss… nukkumaan.

rakkaustarina Stormland häät

Hääpäivä 13.5.2017

Hääpäivä päätettiin puoliksi extempore maaliskuussa, kun ajettiin Helsingistä Tampereelle. Järjestelyihin taisi mennä 15min, kun oli buukattuna kirkko, pappi ja juhlapaikka. Haluttiin pienet ja meidän näköiset häät. Konsepti olikin vihkiminen, kahvit ja karaokeen. Vieraiksi haluttiin läheisimmät ystävät ja perheet, kokonaisuudessaan meitä oli paikalla noin 30 henkeä.

Hääpäivä aloitettiin kampaajalla. Minä istuin laitettavana ja Christian ajeli Viikinmäen ja Tuusulan väliä hakemassa kokoajan jotain unohtunutta tavaraa. Kaaso ja Bestman olivat saapuneet edellisenä iltana auttamaan viime hetken järjestelyissä, mutta taisivat loppujen lopuksi toimia vain seuraneiteinä. Kaason virkaa toimitti aina ihana Joonas ja Bestmanin tehtävistä vastasi Leena. Joonas myös sai kunnian saattaa minut alttarille.

Kampaajalta ajettiin suoraan vihkipaikalle Puotilan kappeliin. Meille oli varattu kuvaus ennen vihkimistä. Sää suosi ja kuvaaja oli ihana Satu Mali, jonka blogissa on myös postaus meidän päivästä <3 Kuvaus meni ihanasti ja saatiin paljon upeita kuvia. Saattaa olla että kuvauksen aikana tuhotuilla Prosecco-pulloilla oli vaikutusta asiaan!

rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät

 

Alttarille kävelin siis rakkaan ystäväni Joonaksen saattelemana Prinsessa Ruususen häämarssin soidessa. Christian oli alttarilla seistessään niin komea! Pappi puhui kauniisti. Muistutti rakastamaan aina kuolemaan saakka ja pitämään parisuhteen sellaisena, että molemmilla on hyvä olla.

Muistutti antamaan ja pyytämään anteeksi ja muistamaan, miksi toiseen on rakastunut myös niinä hankalampina päivinä. Lainasi myös Christianin sanoja ”parhaat bileet on kahdestaan”.

Ihanan romanttinen ja täydellinen vihkiminen. Kirkossa oli musiikkiesityksenä Lauri Tähkän Morsian. Kyseinen kappale on meille tärkeä, Christian lauleskeli sitä minulle melkein ensitapaamisesta lähtien. Kirkossa akustisena versiona esitettynä sopi täydellisesti meidän päivään.

rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät

Sormukset saatiin ahdettua toistemme sormiin melkein, taidettiin oikeasti laittaa kumpikin itse sormukset sormiin kun oltiin ihan turvonneita ja hikisiä. Alttarilta poistuttiin voittajina ja virallisesti aviopuolisoina Star Warsin The Throne Roomin soidessa. Star Wars on meidän molempien lempparielokuvasarja. Tässä vaiheessa täydet pointsit mielettömän taitavalle urkurille!

rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häätrakkaustarina Stormland häät

Kahvit, kakut ja lisää skumppaa tuhottiin Svenska Klubbenilla, josta siirryttiin varsinaiseen juhlapaikkaan eli Kaivopihan Karaokekellariin! Karaokekellarista meille oli varattuna oma pieni kabinetti, jossa sai laulaa ja juoda mielinmäärin.

Upeita esityksiä, tietokilpailu, lisää skumppaa ja ihania ystäviä ja perheenjäseniä. Monta vieraiden tempausta jäi mieleen ja yhtä monta todennäköisesti unohtui samantien. Yllätyksenä bestman oli junaillut paikalle yllätysvieraan Tampereelta Mikontalon uumenista, joka läsnäolollaan teki illasta vielä paremman!

Hääyö vietettiin jatkoilemalla muutaman vieraan kanssa meidän valtavassa Tuusulan asunnossa. Juhlat jatkuivat pitkälle seuraavaan päivään.

Upea päivä ja tänään tuntuu siltä, että tuo päivä vasta käynnisti meidän yhteisen elämän.

rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät rakkaustarina Stormland häät

Rakkautta myös sun päivään. Tällai vuoden jälkeen vielä ISO KIITOS kaikille meidän vieraille, ootte rakkaita vaikka en sitä niin usein muista suoraan sanoakaan.

Siirappisin terveisin Veera, Christian ja Pampula

Ps: Tää viimeinen kuva ehkä kiteyttää kaiken. Se, onko kuva lavastettu vai ei jääköön jokaisen pohdittavaksi 😀

rakkaustarina Stormland häät

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.